Contrabas kopen

Online contrabas kopen gaat eenvoudig via Snaar-instrumentenkopen.nl. De contrabas is een van de grootste instrumenten. De contrabas is een snaar/strijkinstrument dat in kwarten is gestemd. In tegenstelling tot de viool en cello, deze instrumenten zijn in kwinten gestemd. Het strijkinstrument kan bespeeld worden met de vingers of met een strijkstok. Neem gerust een kijkje in het assortiment van Snaar-instrumentenkopen.nl voor strijkstokken, contrabas standaard of het kopen van een elektrische contrabas. Een contrabas bestellen gaat eenvoudig, de contrabas kan uitgebreid getest worden. Daarnaast kan de contrabas eenvoudig worden geretourneerd.

Toont alle 6 resultaten

Online contrabas bestellen

Een contrabas is een snaarinstrument dat behoort tot de familie van een viool en gamba. Een contrabas vergelijken en bestellen gaat eenvoudig via Snaar-instrumentenkopen.nl. De contrabas lijkt veel op een viool, altviool en cello, maar wijkt fa door zijn formaat. Daarnaast is de cello gestemd in kwarten.

Contrabas accessoires kopen?

Een contrabas kan worden bespeeld met een contrabas strijkstok of met uw handen. Een strijkstok contrabas kopen? dat kan bij deze snaarinstrumenten webshop. Naast snaarinstrumenten kunt u hier ook contrabas snaren kopen. Nadat u het juiste contrabas product gevonden heeft kunt u uw bestellen afronden bij de desbetreffende aanbieder.