Online basgitaar snaren kopen

De basgitaar is een snaarinstrument dat veelal word bespeeld in niet-klassieke muzieksoorten. De basgitaarsnaren worden meestal bespeeld met de vingers of een basgitaar plectrum. Basgitaar snaren kopen gaat eenvoudig via deze snaarinstrumenten webshop. Basgitaar snaren zijn noodzakelijk voor een basgitarist. Neem gerust een kijkje in het brede assortiment aan basgitaren en basgitaar accessoires zoals basgitaar snaren.

Resultaat 1–16 van de 234 resultaten wordt getoond

Basgitaarsnaren bestellen

De basgitaar snaren moeten om de zoveel tijd vervangen worden. Door de basgitaarsnaren te vervangen zullen de gitaarklanken helderder worden. Er zijn verschillende soorten basgitaar snaren zoals akoestische basgitaarsnaren en elektrische basgitaar snaren. Naast dit onderscheidt zijn kunnen de snaren uit verschillend materiaal bestaan zoals staal met bijvoorbeeld nikkel.

Basgitaar snaren vervangen

Basgitaar snaren kopen is heel eenvoudig, maar hoe vervang je de basgitaar snaren eigenlijk? Hoe je een gitaarsnaar moet vervangen hangt af van de soort gitaar en stemmechanieken. Hieronder zijn een paar tips te lezen over het vervangen van basgitaar snaren.

  • Kijk goed hoe de oude snaren vastzitten.
  • Stem de snaar naar wens en rek de snaren zodat deze minder snel zal ontstemmen. Stem hem daarna nog eens.